15/04/2013

El CNJC i l’Observatori del Tercer Sector finalitzen l’estudi sobre el moviment associatiu juvenil de Catalunya

L'estudi conté dades objectives i indicadors de l'estat del moviment associatiu català.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i l’Observatori del Tercer Sector han elaborat un informe sobre el moviment associatiu juvenil de Catalunya. L'estudi pretén tenir dades objectives i indicadors per a conèixer l'estat en què es troba el conjunt del moviment associatiu català.

“El fet de voler saber, forma part de la necessitat d’augmentar el reconeixement, suport i foment de l’associacionisme com a model de construcció d’una societat civil organitzada i compromesa socialment amb el seu entorn”, expliquen el CNJC i l’Observatori del Tercer Sector.

En aquest projecte es planteja una aproximació ordenada a les entitats juvenils, posant el focus d’atenció en aquelles que formen part del CNJC i elaborant un mapa de l’associacionisme juvenil al territori. La recerca planteja una anàlisi específica per aquestes organitzacions, mostrant aspectes com la seva dimensió, estructuració i funcionament.

Podeu consultar l’estudi aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.