26/11/2014

El CNJC, per la prevenció de l'anorèxia i la bulímia entre el jovent

Donem suport a la nova campanya de l'Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB) que es presentarà el 3 de desembre.El proper 3 de desembre es presentarà en roda de premsa la campanya "L'Anorèxia no és culpa de ningú", impulsada per l'Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB). El motiu central de la campanya és desculpabilitzar sobre aquestes malalties a les persones que les pateixen i als seus familiars. Alhora pretén que des de l’altaveu que representen els mitjans de comunicació social es pugui transmetre el gran missatge positiu dels trastorns de la conducta alimentària: el 70% dels malalts es recuperen.

L'any passat el CNJC ja vam col·laborar amb l'ACAB i la Direcció General de Joventut amb la campanya ResSer (veure vídeo). La prevenció de l'anorèxia i la bulímia entre els i les joves s'emmarca en línia de treball de Salut del CNJC (més info).

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.