03/12/2010

El CNJC, a l'Assemblea General de l'European Youth Forum

Va tenir lloc a Kíev (Ucraïna) i en va sortir escollida una nova junta, encapçalada per Peter Matjasic.
Més de 250 delegats van participar, del 18 al 20 de novembre, a l'Assemblea General de l'European Youth Forum, que va tenir lloc a Ucraïna, amb el suport del Consell de la Joventut d'aquell país. En aquesta ocasió, la trobada servia també per escollir la nova junta, que durant el 2011 i 2012 estarà encapçalada per Peter Matjasic, el nou president de la plataforma europea, de la qual el CNJC n'és membre fundador i participant destacat. Víctor Albert i Mònica Vázquez, president i secretària d'Internacional del CNJC, respectivament, van assistir a l'assemblea.

A més de Matjasic, que prové de l'entitat Joventut Europea Federalista (JEF), la nova junta estarà formada per Katarina Nevedalova, ECOSY i Luca Scarpiello, FNG (vicepresidents), Imse Nilsson, LSU; Anemone Birkebæk, DUF; Guoda Lomanaite, LYMEC; Mourad Mahidi, OJV; Falko Mohrs, WOSM; Katrine Korsgaard, EEE-YFU; Lloyd Russell-Moyle, IFM-SEI i Rui Duarte, CNJ.

L'Assemblea General també va aprovar el Pla de Treball del Fòrum Europeu de la Joventut pels propers dos anys, centrat en el voluntariat, els drets dels joves i la construcció d'una societat civil forta. A més, els delegats van debatre i aprovar resolucions sobre Governança Global i sobre Joves i Pobresa. 

Finalment, també va haver-hi lloc per un debat entre joves i representants polítics sobre el paper de la joventut en el desenvolupament democràtic i la promoció dels drets humans a Europa. El ministre de Joventut d'Ucraïna, l'ambaixador Janez Lenarcic, el director de l'OSCE per a unes institucions democràtiques i els drets humans, i Elvira Kovacs, membre de PACE, van participar al debat.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.