Actualitat

08/03/2012

El CNJC, per a l'eliminació de les discriminacions de gènere

Avui, 8 de març, des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya volem continuar reivindicant l’eliminació de les discriminacions de gènere i, en especial, volem posar de manifest la doble discriminació que pateixen les dones joves.

Avui, 8 de març, en motiu del dia Internacional de les Dones, des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya volem continuar reivindicant l’eliminació de les discriminacions de gènere i, en especial, volem posar de manifest la doble discriminació que pateixen les dones joves. Les dones joves no tenen les mateixes oportunitats que els seus homòlegs masculins i, a més, en tant que joves són susceptibles de patir situacions de precarietat i vulnerabilitat social que actualment afecten al conjunt de la joventut.

En motiu del dia Internacional de les Dones, la Generalitat de Catalunya ha fet una declaració institucional i l’Institut Català de les Dones ha convocat diversos actes arreu del territori. També podeu seguir els diferents esdeveniments que al llarg de l’any recull el web de la Plataforma unitària contra les violències de gènere.

Subscriu-te!