10/09/2014

El CNJC a l'Ofrena Floral i a la Via Catalana de l'11S

Com cada any, per la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de Setembre el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) participarà a diferents actes i mobilitzacions. 

Com cada any, per la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de Setembre el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) participarà a diferents actes i mobilitzacions. Tanmateix, des del CNJC considerem que aquest any és decisiu per al futur d'aquest país, i és per això que animem a totes les entitats juvenils a participar a diferents actes i mobilitzacions de la Diada:
 
 
Ofrena Floral monument Rafael Casanova (matí)
 
Al matí, el CNJC  farà una doble Ofrena Floral al monument de Rafael Casanova de Barcelona. Representants del Secretariat estaran, primer, a l'ofrena floral que farà la Plataforma Prou Retallades i, posteriorment, es farà l'ofrena en nom del Moviment Associatiu Juvenil (MAJ), ens agradaria que les diferents entitats juvenils ens acompanyéssiu en aquest acte. 
 
El lloc de trobada de les entitats juvenils per l'ofrena floral serà a les 9h a la de cruïlla Ronda Sant Pere amb Ali Bei (mapa).
 
 
Via catalana (tarda):
 
Com bé sabeu, la Via Catalana pretén traçar una V amb un gran mosaic humà amb els colors de la Senyera, a la Diagonal i a la Gran Via de Barcelona. Es vol que sigui  una imatge molt potent per explicar al món que volem votar.
 
En el cas de la V catalana el CNJC també tindrà una doble representació: tindrà presència a la capçalera del vèrtex a Plaça de les Glòries, convidats per l'ANC, però també estarà al Bloc "Per una Catalunya Social" (trams 57 i 58). 
 
Des del CNJC volem animar a les entitats juvenils a sumar-se a participar en aquest Bloc Social que posa l'accent en "decidir és democràcia" i que vol reiterar la defensa dels drets socials i de ciutadania. El dret a decidir ha d'abastar totes les qüestions que afecten la ciutadania. 
 
Podeu inscriure-us a la Via Catalana a través d'aquest enllaç. També podeu fer-ho mitjançant les assemblees i seus territorials de l'ANC i Òmnium; o trucant al telèfon 9028 11 9 14. En aquest enllaç trobareu materials de difusió.
 
El lloc de trobada de les entitats juvenils que vingueu al Bloc Social serà a les 16:30 en els trams 57 i 58: Gran Via, entre Balmes i Rambla Catalunya (mapa).
 
 
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.