Actualitat

16/11/2012

El CNJC ofereix una formaci贸 de formadors/es

Ser脿 del 6 al 9 de desembre al Masnou (Maresme).

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) creu fermament en l鈥橢ducaci贸 No Formal com una eina b脿sica per a formar, desenvolupar sessions i facilitar processos de debat i d鈥檈laboraci贸 de discurs, ja sigui per a projectes del mateix CNJC com de les seves entitats. Des del 2009, el CNJC treballa per a la creaci贸 i consolidaci贸 d鈥檜na borsa pr貌pia de formadors i formadores expertes per a realitzar aquestes tasques. 脡s amb aquesta finalitat que el CNJC organitza una formaci贸 de formadors i formadores del 6 al 9 de desembre al Masnou (Maresme).


Objectius

  • Promoure l'Educaci贸 No Formal i el seu abordatge metodol貌gic entre les associacions juvenils catalanes.
  • Oferir a joves formadors i formadores noves compet猫ncies i noves eines de treball basades en l'Educaci贸 No Formal.
  • Fomentar l'intercanvi de pr脿ctiques formatives entre els i les participants.
  • Generar un efecte multiplicador en la utilitzaci贸 de l鈥橢ducaci贸 No Formal entre les entitats del CNJC i, en general, en les associacions juvenils catalanes.
  • Contribuir al desenvolupament de la Borsa de Formadors i formadores del CNJC i de les seves activitats聽

M猫todes de treball

La formaci贸 la duran a terme els i les membres de la Borsa de formadors i formadores del CNJC i constar脿 de din脿miques de grup, simulacions, treball en grups, debats, presentacions, etc.

En aquest enlla莽 podeu consultar el programa de la formaci贸.

Perfil i criteris per a la selecci贸 dels i les participants

La formaci贸 茅s oberta a joves de 18 a 35 anys, siguin o no membres d鈥檈ntitats del CNJC, que puguin participar a la totalitat de la formaci贸. S鈥檈spera que els i les participants comptin amb un alt grau de motivaci贸 per la formaci贸, respecte i empatia.

Per a accedir a la selecci贸 de participants a la formaci贸 cal omplir aquest formulari, fins el 26 de Novembre.

A m茅s, en la selecci贸 de participants es tindr脿 en compte l鈥檈quilibri entre entitats, de g猫nere i territorial. Aix铆 com es donar脿 prioritat a candidatures de participants que siguin membres d鈥檃lguna entitat del CNJC.

Log铆stica

La formaci贸 茅s de caire residencial en alberg i requereix d鈥檜na quota de participaci贸 de 30 鈧 que inclo utots els 脿pats des del dinar del dijous 6 fins al dinar del diumenge 9, l鈥allotjament i el despla莽ament en transport p煤blic.

Les places s贸n limitades a 18 participants i es donar脿 a con猫ixer el resultat de la selecci贸 el proper 27 de Novembre, moment en que es rebr脿 m茅s informaci贸 i es procedir脿 al pagament de la quota.

Per a m茅s informaci贸 podeu contactar a: Toni Borrell i Vila 鈥 Internacional@cnjc.cat - Tel: 93 368 30 80

Subscriu-te!