16/11/2012

El CNJC ofereix una formació de formadors/es

Serà del 6 al 9 de desembre al Masnou (Maresme).

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) creu fermament en l’Educació No Formal com una eina bàsica per a formar, desenvolupar sessions i facilitar processos de debat i d’elaboració de discurs, ja sigui per a projectes del mateix CNJC com de les seves entitats. Des del 2009, el CNJC treballa per a la creació i consolidació d’una borsa pròpia de formadors i formadores expertes per a realitzar aquestes tasques. És amb aquesta finalitat que el CNJC organitza una formació de formadors i formadores del 6 al 9 de desembre al Masnou (Maresme).

 
Objectius

  • Promoure l'Educació No Formal i el seu abordatge metodològic entre les associacions juvenils catalanes.
  • Oferir a joves formadors i formadores noves competències i noves eines de treball basades en l'Educació No Formal.
  • Fomentar l'intercanvi de pràctiques formatives entre els i les participants.
  • Generar un efecte multiplicador en la utilització de l’Educació No Formal entre les entitats del CNJC i, en general, en les associacions juvenils catalanes.
  • Contribuir al desenvolupament de la Borsa de Formadors i formadores del CNJC i de les seves activitats 

Mètodes de treball

La formació la duran a terme els i les membres de la Borsa de formadors i formadores del CNJC i constarà de dinàmiques de grup, simulacions, treball en grups, debats, presentacions, etc.

En aquest enllaç podeu consultar el programa de la formació.
 

Perfil i criteris per a la selecció dels i les participants

La formació és oberta a joves de 18 a 35 anys, siguin o no membres d’entitats del CNJC, que puguin participar a la totalitat de la formació. S’espera que els i les participants comptin amb un alt grau de motivació per la formació, respecte i empatia.

Per a accedir a la selecció de participants a la formació cal omplir aquest formulari, fins el 26 de Novembre.

A més, en la selecció de participants es tindrà en compte l’equilibri entre entitats, de gènere i territorial. Així com es donarà prioritat a candidatures de participants que siguin membres d’alguna entitat del CNJC.

Logística

La formació és de caire residencial en alberg i requereix d’una quota de participació de 30 € que inclo utots els àpats des del dinar del dijous 6 fins al dinar del diumenge 9, l’allotjament i el desplaçament en transport públic.

Les places són limitades a 18 participants i es donarà a conèixer el resultat de la selecció el proper 27 de Novembre, moment en que es rebrà més informació i es procedirà al pagament de la quota.
 

Per a més informació podeu contactar a: Toni Borrell i Vila – Internacional@cnjc.cat - Tel: 93 368 30 80

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.