08/11/2012

El CNJC organitza un debat amb els i les candidates joves al Parlament

Serà dijous dia 15 de novembre a les 19 hores al bar del CCCB.

El CNJC organitza un debat obert amb els candidats/es joves dels partits que actualment tenen representació parlamentària. El debat serà el dijous 15 de novembre a les 19 hores al bar del CCCB (C/ Montalegre, 5, Barcelona).

Hi participaran els candidats/es joves dels partits amb actual representació Parlamentària: Marta Pascal (JNC), Javi López (JSC), Boris Valls (NNGG), Marta Vilalta (JERC), Pau Planelles (JEV), Oriol Ges (Joves de SI) i Inés Arrimadas (J’s).

Pel CNJC és important que hi hagi una participació elevada per part del col·lectiu jove a les diferents convocatòries electorals. D'aquesta manera els i les joves, així com els seus interessos i demandes, poden estar més ben representats. El debat s'emmarca dins una campanya de foment del vot jove que ha iniciat el CNJC per aquestes eleccions (veure web de la campanya). De fet, el CNJC ja ha impulsat nou campanyes de foment del vot coincidint en diferents convocatòries electorals (eleccions europees, estatals, catalanes i municipals).

El hashtag del debat serà #debatjove

Us hi esperem!

Què? Debat amb els i les candidates joves al Parlament
Quan? Dijous 15 de novembre a les 19 hores
On? Al bar del CCCB (C/ Montalegre, 5, Barcelona)

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.