24/01/2013

El CNJC organitza una jornada sobre participació i qualitat democràtica

Se celebrarà el divendres 22 de febrer a Barcelona.

El CNJC organitza una jornada sobre participació i qualitat democràtica que se celebrarà durant tot el matí (9h-14h) del divendres 22 de febrer a la Universitat Pompeu Fabra (Aula 400.04 de l’edifici Roger de Llúria).

A la jornada hi participaran ponents com Enric Vendrell, director del programa d’Innovació i qualitat democràtica de la Generalitat de Catalunya; Sílvia Luque, directora de l’Institut d’Anàlisi Social i Polítiques Públiques de la Fundació Ferrer i Guàrdia; Raimundo Viejo, professor associat a l'Universitat de Girona, on fa classes de Teories del Nacionalisme; Moviments Socials i Polítiques Alternatives i Política Comparada; Josep Maria Vallès, catedràtic emèrit de ciència política i de l'administració Universitat  Autònoma de Barcelona; Raül Romeva, doctor en Relacions Internacionals i llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB. Des de juny de 2004 és l'eurodiputat d'ICV; Antoni Comin, llicenciat en filosofia i ciències polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és professor de ciències socials a ESADE, i Miren Etxezarreta, catedràtica Emèrita d’Economia Aplicada, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’objectiu de l'acte és promoure una anàlisi compartida entre la ciutadania sobre tres eixos que giren entorn la participació i la qualitat democràtica i que des del CNJC hem treballat enguany. Aquests eixos són: l'increment de les pràctiques democràtiques; la influència de l'economia en el sistema democràtic, i l'educació per al foment de la participació. Aquesta activitat forma part de la campanya sobre participació que ha iniciat el CNJC arran de la 3a Àgora Jove del CNJC, que portava per lema: "Com podem millorar el sistema democràtic?".

Inscripcions aquí, enviant un correu a consell@cnjc.cat o trucant al 93 368 30 80.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.