Actualitat

23/11/2012

El CNJC organitza una trobada de reflexió i acció sobre les violències contra les dones

Va tenir lloc el dimecres 28 de novembre a l'espai Union Bar (seu d'AVALOT).

El CNJC ha organitzat una trobada de reflexió i acció sobre les violències contra les dones, va ser el dimecres 28 de novembre a les 19h a l'espai Union Bar, Rambla del Raval 29-35, Barcelona (seu d'AVALOT).

Per tal de reflexionar i debatre sobre les violències vers les dones i les possibilitats actuals d'accions de visibilització i prevenció, va comptar amb les intervencions de:

- Montserrat Vilà Planas. Plataforma contra les violències de gènere. (Repàs històric de les lluites contra les violències de gènere, i anàlisi de la situació actual).

- Xavier Cela Bertran. Membre de l’Associació Candela. (Experiència de la tasca de prevenció i sensibilització envers les violències de gènere entre els i les joves).

Arran de les reflexions anteriors i mitjançant dinàmiques participatives, es va preparar conjuntament una acció de visibilització i denúncia sobre les violències envers les dones. L'acció tindrà lloc a la plaça Sant Jaume (Barcelona) el 17 de desembre, aprofitant la convocatòria que fa la Plataforma contra les violències de gènere cada tercer dilluns de mes.

Consulteu el programa.
 

 

Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon Programa jornada24.33 KB

Subscriu-te!