22/12/2015

El CNJC organitzem una formació sobre les violències masclistes des d’una perspectiva juvenil i associativa

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, juntament amb la Direcció de General de Joventut organitza una Formació sobre el Protocol de joventut per a l’abordatge de les violències masclistes, el dimarts dia 19 de gener a les 18h a la Seu del CNJC.Com intervindries per abordar una situació de violència masclista a dins la teva entitat? Coneixes quines són les pautes d’actuació i els diferents canals d’intervenció? Com abordaries el fenomen des d’una perspectiva juvenil?
 
Amb la intenció de continuar treballant per lluitar contra les violències masclistes, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, juntament amb la Direcció de General de Joventut organitza una Formació sobre el Protocol de joventut per a l’abordatge de violències masclistes, el dimarts dia 19 de gener a les 18h a la Seu del CNJC (Pl. Cardona, 1, baixos. 08006, Barcelona).
La formació és gratuïta i s’adreça a membres d’entitats juvenils del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Podeu fer la inscripció fins al 15 de gener omplint aquest formulari.  
 
Programa
Dia: 19 de gener de 2016
Lloc: CNJC
Horari: 18.00h-21.00h
Formadora: Sílvia Migueiz, tècnica d’inclusió i gènere de l’Agència Catalana de la Joventut (Direcció General de Joventut).

Objectius específics:

* Dotar de coneixements específics sobre les violències masclistes en persones joves.  

* Facilitar eines i recursos per a la prevenció, la detecció i l’acompanyament de joves en situació de violències masclistes.  

* Conèixer els diferents canals i serveis especialitzats en l’atenció de les violències masclistes.  
 
Continguts del Programa
 
18.00-19.00h
Part 1: Conceptes: Joves i violències masclistes
1.1 Estat de la qüestió de les violències masclistes en població jove.
1.2 Percepcions, creences i actituds dels i les joves davant la violències masclistes.

19.00-21.00h
Part 2: La intervenció: Protocol de Joventut per a l’abordatge de les violències masclistes
2.1. La Prevenció i sensibilització
2.2 La Detecció
2.3 L’Atenció i l’acompanyament

Metodologia: Es realitzarà una primera part més teòrica per situar l’estat de la qüestió (1h)  i a continuació es treballarà a través de recursos pràctics la intervenció d’actuació davant la violència masclista amb joves (2h). 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.