28/04/2015

El CNJC participa al Comité executiu de les entitats membres del Forum Europeu de la Joventut

Durant l’assemblea es van aprovar l’informe de progrés de la feina feta pel secretariat del YFJ durant aquests darrers mesos.Durant l’assemblea es van aprovar l’informe de progrés de la feina feta pel secretariat del YFJ durant aquests darrers mesos. També va tenir-hi lloc un espai de taula rodona i debat amb especialistes i representants sobre ocupació juvenil a Europa.

La delegada del CNJC van participar en les anomenades “Thematic Squares” sobre Canvi Climàtic i també va poder participar a la manifestació del dia d’acció global contra el TTIP.

Es van realitzar les eleccions dels nous membres de l’Advisory Council on Youth del Council of Europe (més informació sobre què és el sistema de co-gestió), així com es van provar dues resolucions sobre Inclusió Social i sobre Ocupació Juvenil i el treball de qualitat, que poden consultar-se aquí.

Per últim, després dels recents fets a la Mediterrània i de la continua reivindicació de les organitzacions juvenils per l’acompliment dels drets humans a la regió, des del CNJC ens hem unit a la xarxa creada durant el COMEM en migració i drets humans. Més informació sobre la xarxa aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.