02/02/2015

El CNJC participa a la tercera reunió de l’Africa-Europe Youth Platform (AEYP)

S'ha celebrat en el marc de la sisena Universitat Africana de Joventut i Desenvolupament (AUYD) a Nairobi i ha estat coordinada per la Network of International Youth Organizations in Africa (NIYOA).El CNJC ha participat a la tercera reunió de l’Africa-Europe Youth Platform (AEYP), en el marc de la sisena Universitat Africana de Joventut i Desenvolupament (AUYD) celebrada a Nairobi i coordinada per la Network of International Youth Organizations in Africa (NIYOA).

A la trobada s’hi van discutir el paper de les organitzacions que formen part de la Plataforma, així com es van establir les línies estratègiques pel Pla d'Acció 2016-2018, que suposarà un nou cicle de cooperació juvenil euro-africana.

Més enllà, tots els i les participants de la AUYD van fer una visita de camp a l’assentament de Kibera, l’slum més poblat de tot el continent africà, on van poder conèixer iniciatives i projectes liderades per organitzacions juvenils locals. La cerimònia de clausura de la sisena edició de la AUYD, que suposa el tancament del cicle d’universitats en desenvolupament i joventut de l’any 2014, va comptar amb la presència del ministre de Devolució i Desenvolupament de Kenya. 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.