Actualitat

10/05/2011

El CNJC participa a les jornades sobre joves i comunicació de la UAB

80 estudiants de periodisme d'arreu d'Amèrica Llatina, Europa, Àsia i Àfrica debaten sobre el paper dels joves en la comunicació.
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya participa aquests dies a les jornades "Joves, comunicació i futur", que tenen lloc a la Facultat de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i que tenen com a objectiu conformar un espai de debat i disseny de projectes entre joves estudiants de comunicació d'Europa, Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica.

La iniciativa respon a la necessitat de potenciar la reflexió i impulsar iniciatives en el marc d'una conjuntura comunicativa mundial, marcada per la crisi financera, el creixement de la tele-escombraria, l'impacte d'Internet i la urgent necessitat de re-inventar la comunicació.

Les jornades busquen concedir un paper protagonista als joves estudiants i investigadors de l'àmbit de la comunicació i, al mateix temps, pretenen oferir-los un "altaveu" per a donar a conèixer les seves inquietuds, interrogants i, especialment, les seves idees, projectes i aportacions per a redefinir el panorama mediàtic i aprofitar les possibilitats i oportunitats que inaugura la Societat del coneixement, marcada per l'impacte de les noves tecnologies, els cibermitjans i altres manifestacions de la web 2.0.

Concretament, el CNJC ha intervingut, a més de la inauguració, a dos espais de debat ("El paper dels mitjans en els canvis sociopolítics: una ciutadania activa" i el titulat "És possible una rebel·lió juvenil?"). Les jornades, que van començar dilluns 10 de maig, acaben aquest dimarts dia 11.

Subscriu-te!