Actualitat

10/05/2011

El CNJC participa a les jornades sobre joves i comunicaci贸 de la UAB

80 estudiants de periodisme d'arreu d'Am猫rica Llatina, Europa, 脌sia i 脌frica debaten sobre el paper dels joves en la comunicaci贸.
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya participa aquests dies a les jornades "Joves, comunicaci贸 i futur", que tenen lloc a la Facultat de Comunicaci贸 de la Universitat Aut貌noma de Barcelona i que tenen com a objectiu conformar un espai de debat i disseny de projectes entre joves estudiants de comunicaci贸 d'Europa, Am猫rica Llatina, 脌sia i 脌frica.

La iniciativa respon a la necessitat de potenciar la reflexi贸 i impulsar iniciatives en el marc d'una conjuntura comunicativa mundial, marcada per la crisi financera, el creixement de la tele-escombraria, l'impacte d'Internet i la urgent necessitat de re-inventar la comunicaci贸.

Les jornades busquen concedir un paper protagonista als joves estudiants i investigadors de l'脿mbit de la comunicaci贸 i, al mateix temps, pretenen oferir-los un "altaveu" per a donar a con猫ixer les seves inquietuds, interrogants i, especialment, les seves idees, projectes i aportacions per a redefinir el panorama medi脿tic i aprofitar les possibilitats i oportunitats que inaugura la Societat del coneixement, marcada per l'impacte de les noves tecnologies, els cibermitjans i altres manifestacions de la web 2.0.

Concretament, el CNJC ha intervingut, a m茅s de la inauguraci贸, a dos espais de debat ("El paper dels mitjans en els canvis sociopol铆tics: una ciutadania activa" i el titulat "脡s possible una rebel路li贸 juvenil?"). Les jornades, que van comen莽ar dilluns 10 de maig, acaben aquest dimarts dia 11.

Subscriu-te!