04/06/2015

El CNJC participem un any més a la Universitat Mediterrània de Joventut

La delegació del CNJC surt avui mateix cap a Hammamet, Tunísia, per participar en la tercera edició de la Mediterranean University on Youth and Global Citizenship. La temàtica transversal d’enguany se centra en les organitzacions juvenils com agent de canvi a la regió.El CNJC hi celebrarem la trobada de tancament i avaluació del projecte #EuroMedTC15: Structured Participation in Democratic Processes. Aquesta és l’última activitat de seguiment del curs de formació que va tenir lloc aquest febrer sobre mecanismes de participació estructurada a la regió EuroMed. S’hi presentaran els projectes entre les entitats sòcies resultants del curs de febrer, i reflexionarem en comú sobre els models de participació política existents, així com en possibles estratègies per donar continuïtat a la nostra feina en l’enfortiment de la capacitat d’incidència de consells i organitzacions juvenils a la regió.
 
El CNJC, en tant que entitat sòcia de la universitat, també participem en altres activitats que hi estan tenint lloc ara mateix, com ara l’Empowering Networking and Youth Partnerships in the Euro-Arab Mediterranean Process (organitzada pel Fòrum Italià de Joventut), el curs en Structured Participation in Democratic Processes (organitzat pel Centre Nord Sud del Consell d’Europa) i l’stakeholders meeting del sistema d’universitats. També hem participat activament en la creació del programa conjunt, aportant-ne un formador de la Borsa del CNJC com a coordinador. 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.