22/12/2015

El CNJC posem fil a l’agulla per uns espais associatius saludables!

Sota el lema paraigües “Tenim la Salut en Ment” i el hashtag #AssociativaMent, un dels reptes que les entitats juvenils ens vam marcar va ser començar a treballar per a ser espais saludables i de benestar emocional.Des de la 10a Àgora Jove, celebrada l’abril de 2015, el CNJC hem iniciat una línia de treball sobre salut mental i joventut. Sota el lema paraigües “Tenim la Salut en Ment” i el hashtag #AssociativaMent, un dels reptes que les entitats juvenils ens vam marcar el cap de setmana de l’àgora va ser començar a treballar per a ser espais saludables i de benestar emocional.

És per això que des del CNJC organitzem una jornada formativa, adreçada a membres d’entitats juvenils, o bé del moviment associatiu en general, per dotar-nos d’eines per treballar per la plena inclusivitat i efectiva participació de les nostres associades, per donar resposta i prevenir el “burn-out” associatiu, treballar per la resolució de conflictes al si de les nostres entitats i dur a terme un bon acompanyament emocional de les nostres persones associades. La formació partirà de les pròpies experiències de cadascuna de les persones participants a la seva entitat, i mitjançant exercicis pràctics, descobrirem eines per treballar diàriament totes aquestes qüestions.

La formació, a càrrec de l'entitat Fil a l'Agulla, serà gratuïta i tindrà lloc el dissabte 23 de gener de 2016, de 10h a 14.30h i de 16h a 19h, al Centre Cívic Barceloneta  (Carrer de la Conreria, 1-9, 08003 Barcelona). Podeu inscriure-us fins el 14 de gener de 2016 a http://goo.gl/forms/bfmquJaSfW
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.