20/06/2011

El CNJC presenta al·legacions a la Llei Òmnibus

L'avantprojecte inclou modificacions a lleis cabdals per a l'emancipació i la participació de la joventut catalana.
 El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) presenta aquest dilluns al·legacions a l'avantprojecte de Llei de simplificació, d'agilitat i reestructuració administrativa i de promoció de l'activitat econòmica, anomenat Avantprojecte de Llei Òmnibus.

L'anàlisi del text de l'avantprojecte posa de manifest que s'han fet importants modificacions a lleis cabdals per a l'emancipació i la participació de la joventut catalana com són la Llei de Polítiques de Joventut o la Llei pel Dret a l'Habitatge. Les modificacions introduïdes afecten aspectes substancials que el CNJC, i la resta de la societat civil, ha subscrit a través de la signatura de normes i acords com el Pla Nacional de la Joventut de Catalunya 2010-2020 o el Pacte Nacional per a l'Habitatge 2007-2016.

El passat dissabte 18 de juny, el Comitè Executiu del CNJC va aprovar una resolució sobre la Llei Òmnibus segons la qual el CNJC es comprometia a presentar al·legacions en aquelles disposicions que afectessin substancialment allò que el CNJC ha signat en altres ocasions o hi ha donat suport o que està previst en el posicionament del mateix, expressat a les diferents resolucions aprovades per assemblea. Adjunta teniu aquesta resolució.

El CNJC presenta tres documents d'al·legacions [consulta els fitxers adjunts]:

- Al·legacions relatives a les modificacions de la Llei de Polítiques de Joventut.
- Al·legacions relatives a les modificacions de la Llei pel Dret a l'Habitatge.
- Al·legacions relatives a la Llei de Foment de la Pau.

Així mateix, animem a les entitats juvenils a presentar al·legacions a aquest Avantprojecte de Llei, tot i que el termini per presentar-les al·legacions finalitza el 20 de juny. La documentació es pot presentar al registre del Gabinet Jurídic de la Generalitat fins a les 15h. Si no, també hi ha l'opció de tramitar-ho durant la tarda a través d'una oficina de correus.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.