09/09/2010

El CNJC reclama l'aprovació de la Llei de Polítiques de Joventut

El CNJC ha enviat una carta als presidents de les joventuts polítiques, als portaveus dels grups parlamentaris i a la Comissió sobre les Polítiques de Joventut del Parlament demanant l'aprovació de la llei.
El Secretariat del CNJC ha enviat una carta als presidents de les joventuts polítiques, als portaveus dels grups parlamentaris i a la Comissió sobre les Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya demanant l'aprovació de la Llei de Polítiques de Joventut.

En aquesta carta el Secretariat del CNJC opina que després del dictamen positiu del Consell de Garanties Estatutàries i amb el calendari electoral ja fixat, tornem a estar davant d’una nova oportunitat històrica per aprovar la Llei. El Secretariat desitja que, a més, l’aprovació final es faci amb el màxim consens que sempre ha caracteritzat la matèria i per assegurar-ne el màxim compliment i execució de la mateixa, passi el que passi en els propers comicis.

Si voleu llegir la carta us podeu descarregar l'arxiu adjunt.

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.