08/09/2010

El CNJC s’adhereix al manifest per la vaga general del 29-S

Diferents entitats socials catalanes encapçalades pel moviment sindical, s’han pronunciat donant suport a la vaga general del proper 29 de setembre, mitjançant un manifest.Diferents entitats socials catalanes encapçalades pel moviment sindical, a les quals s’ha sumat el CNJC, s’han pronunciat donant suport a la vaga general del proper 29 de setembre, mitjançant un manifest de denúncia contra les retallades socials, contra la reforma laboral i per la recuperació del diàleg social.

Davant la resposta del govern espanyol a la crisi, valorada com a resultat de dictats d’organismes internacionals, generadora d’un augment de la precarietat laboral i debilitadora de la negociació col·lectiva, les entitats fan una crida a la societat civil a sumar-se a la convocatòria del 29-S, com a expressió democràtica davant les retallades socials. 

Si voleu llegir el manifest podeu descarregar-vos el document adjunt.

Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon Manifest Vaga General 29 setembre101.74 KB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.