16/11/2010

El CNJC se solidaritza amb el Consell de la Joventut de Madrid per la seva dissolució

El govern de la Comunitat de Madrid liquida aquest organisme per "reduir despeses".
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha traslladat el seu suport i solidaritat al Consejo de la Juventud de la Comunidad de Madrid (CJCM) davant la dissolució a què el govern de la Comunitat, presidit per Esperanza Aguirre, l'ha forçat. Aquest organisme, nascut el 1986 i que ha acollit múltiples iniciatives de participació juvenil, veu ara com deixa d'existir de cop i volta, amb l'excusa de l'estalvi econòmic degut a la crisi.

Una decisió que xoca amb la concepció que té el CNJC de la participació dels i les joves, basada en l'associacionisme, la pluralitat i la interlocució, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat, que permet al jovent, representat per les seves entitats, incidir en els afers públics i defensar els seus drets.

Per la seva banda, el Consell de la Joventut de les Illes Balears, amb qui el CNJC treballa colze a colze dins la Fundació Triangle Jove, ja ha manifestat també el seu suport al CJCM.

Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon Carta de rcolzament al CJCM112.94 KB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.