Actualitat

19/10/2010

El CNJC trasllada a Joan Herrera les propostes juvenils per al pròxim Govern

La trobada s'emmarca en la campanya de foment del vot jove que impulsa el Consell, que preveu una ronda de contactes amb tots els caps de llista.El president, el vicepresident primer i el vicepresident segon del CNJC, Víctor Albert, Benjamí Aguilar i Sergi Contreras, respectivament, es van reunir dissabte 9 d'octubre a la seu de l'entitat amb el candidat d'Iniciativa per Catalunya Verds per a les eleccions autonòmiques, Joan Herrera, i la candidata jove d'aquesta formació, Janet Sanz.

La trobada era en el marc de la campanya de foment del vot jove per a les eleccions del 28 de novembre, que preveu una ronda de contactes amb els caps de llista de cada partit polític per tal d’informar-los dels objectius i accions de la campanya i traslladar-los el document d’incidència que recull les propostes de l’associacionisme juvenil.
 
Durant la reunió, els representants del CNJC van presentar el document d’incidència, que ha estat elaborat per les entitats juvenils del Consell amb un amplíssim consens, especialment destacable en el cas de les joventuts polítiques. Es tracta d’un document que recull 11 punts i que neix amb la intenció que el pròxim Govern de Catalunya tingui les polítiques de joventut com una prioritat.
 
Anteriorment a aquesta ronda, el CNJC ja ha fet reunions de treball amb els candidats joves de cada formació (Joventut Socialista de Catalunya, Joventut Nacionalista de Catalunya, Joventut d’Esquerra Republicana de Catalunya, Unió de Joves, Joves d’Esquerra Verda), és a dir, aquelles persones menors de 35 anys que figuren més amunt de la llista electoral del seu partit. A aquestes reunions també es va traslladar el document d’incidència del CNJC per tal que s’incorporessin als programes electorals les mesures proposades per les entitats juvenils.

Subscriu-te!