11/11/2011

El col·lectiu Maloka, guanyador del premi 1% en cooperació

Rebrà 4.450€ del CNJC per un projecte de construcció de pau a Colòmbia.
El jurat del concurs del CNJC, que atorga l'1% del pressupost de l'entitat a projectes de cooperació, ha decidit concedir el premi d'enguany al col·lectiu Maloka, pel projecte d'acompanyament internacional de joves catalanes i catalans per a la construcció de pau a Colòmbia, junt amb l'Observatori Internacional de Pau.

Els criteris d'avaluació tinguts en compte pel jurat han estat els reflectits en les bases del concurs, prioritzant aquells projectes que aporten un enfortiment de la democràcia i el foment dels drets humans.

Del projecte guanyador se’n ha destacat la seva adequació amb els objectius pel lloc on es duu a terme i per la tasca que realitza, així com pel fort component de partenariat que té. I en especial, s’ha valorat molt positivament la seva forta aposta per la defensa dels drets humans.

El premi va ser lliurat en el marc del Comitè Executiu del CNJC, celebrat el dissabte 5 de novembre a la tarda al Museu d'Història de Catalunya.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.