15/11/2017

El Comitè Executiu del CNJC es reuneix a Barcelona

El passat dissabte 11 de novembre va tenir lloc a Barcelona el Comitè Executiu i l’Assemblea General Extraordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Una trentena de persones representants de les diferents entitats que formen el CNJC hi van assistir.

La reunió de l’òrgan decisori del Consell es va desenvolupar al llarg del matí de dissabte i va servir per presentar la nova borsa de formadores i facilitadores del CNJC que oferirà formacions a les entitats que ho sol·licitin durant el mes de gener de 2018.
A continuació, els i les participants van dur a terme una sèrie de dinàmiques per tal de debatre sobre quines haurien de ser les línies estratègiques del Consell i, a banda, les entitats presents van efectuar un seguiment de la tasca del secretariat a partir d’un segon torn d’activitats.

 

Durant el plenari, el Comitè Executiu (CE) va aprovar una resolució presentada pel  secretariat del Consell on s’expressa la posició de l’associacionisme juvenil català davant el context polític actual, marcat per la repressió, la manca de qualitat democràtica i la mobilització ciutadana. En línies generals la resolució condemna les vulneracions de drets de la ciutadania de Catalunya, reclama la llibertat per a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, així com pels diferents membres del Govern de la Generalitat que també han estat empresonats i reitera la defensa del referèndum de l’1 d’octubre com a legítim i vinculant.
Consulta la resolució: “Davant les vulneracions de drets: mobilització i participació!Durant la trobada del CE també es va aprovar per unanimitat el Pla d’Actuació Jove 2017-2020, es va decidir una temàtica per la propera Àgora Jove que tindrà lloc el 14 i 15 d’abril de 2018 i es va dur a terme l’entrega del
Premi 1% de l’edició d’enguany, atorgat a l’Associació d’Estudiants de Ciències de a Salut (AECS) pel seu projecte SCORA-X Change Catalonia sobre els drets sexuals i reproductius de les persones joves.

Per últim, en acabar el CE, es va reunir breument l’Assemblea General Extraordinària (AGE) on es va renovar mandat d’Esplais Catalans amb Miquel Rueda com a membre del secretariat i es produir el relleu de Marta Rosique per Lucía AliagasConsulta l’àlbum de fotos al Facebook.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.