Actualitat

14/10/2014

El Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat obra el procés de renovació de les seves vocalies

Les entitats censades, poden participar del procés d’elecció de les entitats representants i, poden presentar les seves candidatures per a ocupar una de les nou vocalies. La data límit és el 16 d’octubre, aquest dijous. El Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, del qual el CNJC n’és membre, compta, entre els seus membres, amb nou entitats de voluntariat que representen els àmbits social, ambiental, comunitari, cultural i internacional.

Aquestes nou entitats han de renovar-se cada tres anys, així ho marca el Decret de creació de l’òrgan. La renovació tocava el passat 2013, però al trobar-se en plena fase de modificació del decret del CAVC es va posposar. Ara que ja s’ha publicat el decret de modificació està previst realitzar el procés de renovació de les vocalies, escollides per les mateixes entitats.

Per aquest motiu, totes les entitats censades, poden participar del procés d’elecció de les entitats representants i, poden presentar les seves candidatures per a ocupar una de les nou vocalies.

La data límit és el 16 d’octubre, aquest dijous. Podeu trobar tota la informació sobre el Consell i el procés de renovació i presentació de candidatures seguint aquest enllaç: Procés de renovació del CAVC

Subscriu-te!