13/12/2010

El Consell recolza les mobilitzacions contra la retallada de drets laborals i socials

Un conjunt d'entitats socials de Catalunya han presentat demà un manidest de suport a les mobilitzacions.

El dimarts 14 de desembre, diferents entitats socials catalanes van escenificar, amb la presentació d’un manifest, al seu suport a les mobilitzacions contra la retallada de drets laborals i socials (i en particular les mesures de retallada de les pensions anunciada pel Govern i a favor del benestar i la cohesió socials convocades per CCOO i UGT el 15 i el 18 de desembre).

Representants d’aquestes entitats, entre les que hi ha el CNJC, es van reunir a la seu de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), en una mostra de la continuació del suport social que ja van donar a la vaga general del 29 de setembre. Un cop finalitzada la reunió, representants del Grup Promotor d’aquest suport social van oferir una roda de premsa a la mateixa seu de la CONFAVC.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.