13/08/2017

La formació 'Mirades Creuades: Joventut, gènere i interculturalitat' arriba a Lleida

Torna la formació 'Mirades Creuades: Joventut, gènere i interculturalitat', aquest any a Lleida. Si vols reflexionar i formar-te sobre la construcció dels rols de gènere, la diversitat cultural i la intersecció de les discriminacions múltiples, inscriu-te abans del 29 de setembre a través d'aques enllaç

El curs, organitzat pel CNJC juntament amb l'Institut Català de la Dona i en col·laboració amb l'Associació Candela i el Centre d'Estudis Africans, consta de 12 hores de formació, és completament gratuït i està dirigit especialment a membres d'entitats juvenils. Tindrà lloc el dimarts 24 octubre, 31 octubre, 7 novembre de 2017 de 17-21h al Centre de Recursos Juvenils La Palma (Lleida). Vine a formar-te, debatre i adquirir eines per integrar la perspectiva intercultural i de gènere en la tasca diària de les entitats juvenils i treballar a favor de l'igualtat i la no discriminació.

Inscripcions aquí (fins el 15 d'octubre) 

Per a més informació: internacional@cnjc.cat / 933 68 30 80

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.