14/12/2018

El jovent activem el pla A(ssociacionisme)!

Més de 120 professionals de la joventut de diferents municipis de la Diputació de Barcelona han rebut sessions formatives amb l’objectiu de promoure l’associacionisme juvenil al món local. 

Les formacions, dinamitzades per la borsa de formació i facilitació del CNJC, s’han emmarcat dins la campanya Activem el Pla A(ssociacionisme), organitzada conjuntament entre l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. La finalitat d’aquest projecte és la de fomentar l’associacionisme i la participació dels i les joves al territori. En aquest sentit, s’han dut a terme diverses accions. Per un costat, una campanya de sensibilització on s’expliquen els beneficis de l’associacionisme juvenil. Per l’altre, s’han dut a terme una sèrie de formacions que tenen per objectiu la millora de les competències dels i les tècniques de joventut municipals per tal de fomentar l’autoorganització juvenil i treballar pel reconeixement de l’impacte positiu de l’associacionisme. 

Un total de set Consells Comarcals han participat en aquestes sessions, que s’han dut a terme a les ciutats de Mataró, Manresa, Terrassa, Molins de Rei, Parets del Vallès, Vic i Vilafranca del Penedès.

El CNJC apostem per un jovent organitzat i compromès!


 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.