Actualitat

07/02/2017

Sortim juntes al carrer. El jovent associat també #volemacollir!

Des del CNJC us animem a assistir al bloc juvenil de la manifestació del propor 18F a favor de l'obertura de fronteres per les persones migrants i refugiades. La manifestació, convocada per Casa Nostra Casa Vostra, serà el 18 de febrer a les 16h a la Plaça Urquinaona de Barcelona. Si voleu formar part del bloc jove, que convoquem juntament amb el CJB, us animem a venir a les 15.45h a Ronda de Sant Pere amb el carrer del Bruc.

Cal que la societat civil, les administracions públiques i les entitats juvenils donem una resposta global per afrontar la crisi de les persones refugiades. El jovent associat català exigim que es defensin els drets humans, la pau i la justícia global a la mediterrània. També volem que Catalunya sigui una terra d’acollida lliure de feixisme i racisme. Perquè sigui possible, reclamem a les administracions que impulsin mesures que garanteixin una acollida i integració real.

Des del CNJC reivindiquem el paper de les entitats juvenils com a espais d’acollida i trobada per les persones refugiades. També tenim un paper clau per sensibilitzar a la població sobre la realitat que es viu al Mar Mediterrani. Des de l’any 2000, més de 32.000 persones han perdut la vida a les portes d’Europa.

Fem sentir la nostra veu, omplim els carrers! El jovent associat català #ObrimFronteres, el jovent #VolemAcollir!

Subscriu-te!