19/08/2017

El jovent rebutgem els atemptats de Barcelona i Cambrils

Res justifica les onades d'islamofòbia, un fet intolerable que ataca la cohesió social

Amb tristesa i consternació pels successos ocorreguts a Barcelona i Cambrils, des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya -plataforma que engloba al moviment associatiu juvenil de Catalunya- volem transmetre tota la nostra solidaritat cap a totes les víctimes, familiars i amistats afectades pels actes d'aquest passat dijous 17 d'agost de 2017.

Condemnem i volem mostrar el nostre més ferm rebuig cap a tota mena de violència, de qualsevol tipus i a qualsevol lloc del món. La violència mai és la via i menys aquella que ataca de manera indiscriminada a la població, com és el cas de l'atemptat terrorista a les Rambles de Barcelona i Cambrils.

Alhora, ens sentim orgulloses d'una societat que, davant d'aquests complicats moments, s'ha mostrat i desplegat amb sincera solidaritat. Catalunya és i continuarà sent una terra solidària i d'acollida on qualsevol persona en pugui formar part. El jovent associat seguirem treballant per plantar cara a tota mena de discriminacions, ja sigui per raons d'origen, religió, gènere o qualsevol altra.

Malgrat la solidaritat majoritària, aquests fets també han estat aprofitats per grupuscles feixistes i racistes amb l'objectiu de generar i fer revifar el discurs de l'odi. En aquest sentit, condemnem amb la mateixa fermesa la creixent islamofòbia, racisme i xenofòbia que hem vist als carrers i a les xarxes socials els darrers dies. Conductes així només fan que intoxicar una societat que s'ha mostrat oberta i solidària. Volem construir una societat clarament inclusiva on tothom hi tingui cabuda. Una societat lliure de racisme, feixisme i violència.

El passat divendres, el jovent organitzat vam estar presents als diferents actes de solidaritat i crida a la pau que van tenir lloc a Barcelona i molt altres municipis d'arreu del país. Catalunya ha estat, és i sempre serà terra de pau.

Per això volem animar a tothom a seguir mobilitzant-se i participar en la manifestació contra el terrorisme del proper dilluns 21 d'agost a les 19.00 h a Plaça Catalunya i del dissabte 26 d'agost a les 18:00 h als Jardinets de Gràcia de Barcelona per rebutjar d'una manera clara i contundent l'atemptat del passat dijous així com qualsevol mostra de radicalisme i extremisme.

Juntes ho farem. No tenim por.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.