15/09/2015

El món associatiu reuneix les candidatures per treure compromisos pel futur de l'associacionisme

Serà aquest dijous a les 17h a la seu de la CONFAVC.Des de la Xarxa d'Associacionisme de Catalunya (XAC), la plataforma que aglutina 14 federacions d'entitats, entre d’elles el CNJC, s'ha organitzat l'acte públic “Compromisos pel foment de l'associacionisme” per tal d'arrencar acords pel foment del teixit associatiu del país a les diferents persones candidates que concorren a les eleccions del 27-S. L'acte serà aquest dijous dia 17 de setembre a les 17h a la seu de la CONFAVC.
 
L'acte comptarà amb l'assistència de:
 
Fabián Mohedano (Junts Pel Sí)
Carmen Garcia Lores (PSC)
Lluís Rabell (Sí Que Es Pot)
José María Espejo (Ciutadans)
Eulàlia Reguant (CUP)
Roger Montañola (Unió Democràtica de Catalunya)
Una persona del PP per a confirmar.
 
L'acte començarà amb l'exposició de les demandes que la XAC ha conclòs que són vitals per a enfortir el teixit associatiu de Catalunya, posant èmfasi en la necessitat d'un nou marc legal i fiscal. Posteriorment es demanarà a cada persona candidata una breu intervenció en relació a les polítiques de foment i suport a l'associacionisme que la seva formació política pretén defensar després dels comicis electorals.

Podeu seguir l'acte al twitter: #CompromísAssociatiu.
 
Dia i lloc:
“Compromisos pel foment de l'associacionisme”
Dijous 17 de setembre a les 17 h
Seu de la CONFAVC: C/ Doctor Aiguader 18 de la Barceloneta.
Confirmacions a xac@xac.cat

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.