15/11/2016

El projecte “En Trànsit” de l’Associació JIS guanya el Premi 1% 2016

El programa, que vol avançar cap a la cultura de la pau a través del diàleg intercultural, rebrà una dotació de  4.212.03€
 
El projecte “En Trànsit” proposa reconvertir les places en àgores on es sensibilitzi a la població sobre els estereotips i les discriminacions que existeixen entorn les persones migrades. La iniciativa compta amb el testimoni de joves migrants per tal de promoure el diàleg entre cultures, afavorir la cohesió social i gestionar positivament els conflictes que sorgeixen als barris amb molta varietat cultural. A més, les dinàmiques s’enregistraran en un vídeo-resum per tal de fer-ne difusió.

“En Trànsit” neix de la mà de l’Associació Joves per la Igualtat i la Solidaritat, una organització no governamental sense ànim de lucre nascuda l'any 1994 a L'Hospitalet. L’entitat fomenta la igualtat i la solidaritat treballant en àrees com la salut, la cooperació i sensibilització internacional, la participació comunitària, el treball intergeneracional, les TIC i la inserció sociolaboral.
 
El premi es va entregar en el marc del darrer Comitè Executiu del CNJC, que es va celebrar el dissabte 12 de novembre. El jurat d’aquesta edició del Premi 1% l’han format Pamela Urrutia, investigadora del Programa de Conflictes i Construcció de Pau de la Escola de Cultura de Pau (ECP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); David Bondia, professor titular de Dret Internacional públic i Relacions internacionals de la Universitat de Barcelona i President de l'Institut de Drets Humans de Catalunya; Oriol Recasens, President del CNJC; Júlia Petit, Secretària de Justícia Global del CNJC i Elisabet Puigdollers, Tècnica d’Internacional i Drets Civils del CNJC.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.