Actualitat

04/12/2012

Els consells escolars dels centres inicien el proc茅s electoral

Acabar脿 com a molt tard el 25 de gener de 2013 amb la constituci贸 del consell escolar.

El dilluns 3 de desembre va comen莽ar el proc茅s electoral que ha de permetre la constituci贸 dels consells escolars dels centres. El 13 de desembre tindr脿 lloc la constituci贸 de les meses electorals i del 4 al 18 de gener de 2013, cada sector far脿 les votacions. Finalment, abans del 25 de gener es constituiran els consells escolars.

El consell escolar del centre 茅s l'貌rgan col路legiat de participaci贸 de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col路lectius que intervenen en la comunitat educativa: director o directora, professors, alumnes, personal d'administraci贸 i serveis, etc.

En els centres p煤blics, la funci贸 principal del consell escolar 茅s debatre i aprovar tots aquells temes importants per al funcionament i l'organitzaci贸 del centre: el projecte educatiu, el pla i la mem貌ria anual de centre, el pressupost, etc. En el cas dels centres privats concertats, el consell escolar debat i aprova els temes a proposta de la titularitat del centre.

Les persones del consell escolar s贸n elegides per un per铆ode de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.

M茅s informaci贸 aqu铆.

Subscriu-te!