04/12/2012

Els consells escolars dels centres inicien el procés electoral

Acabarà com a molt tard el 25 de gener de 2013 amb la constitució del consell escolar.

El dilluns 3 de desembre va començar el procés electoral que ha de permetre la constitució dels consells escolars dels centres. El 13 de desembre tindrà lloc la constitució de les meses electorals i del 4 al 18 de gener de 2013, cada sector farà les votacions. Finalment, abans del 25 de gener es constituiran els consells escolars.

El consell escolar del centre és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director o directora, professors, alumnes, personal d'administració i serveis, etc.

En els centres públics, la funció principal del consell escolar és debatre i aprovar tots aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, el pla i la memòria anual de centre, el pressupost, etc. En el cas dels centres privats concertats, el consell escolar debat i aprova els temes a proposta de la titularitat del centre.

Les persones del consell escolar són elegides per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.

Més informació aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.