20/01/2017

Els Consells Locals de Joventut es troben aquest cap de setmana a Vic

La Xarxa de Consells Locals de Joventut es reunirà aquest cap de setmana Vic amb l’objectiu d’avaluar el curs i debatre sobre els Plans Locals de Joventut.

Com cada any, els consells locals de Catalunya es trobaran per a poder analitzar en profunditat el projecte que tenen en comú, la Xarxa, i fer una valoració de com ha anat el darrer any. També projectaran les línies de treball que es volen seguir aquest any i faran una proposta de pla de treball.

Enguany, el tema central són els Plans Locals de Joventut. Els consells compartiran experiències de qui hagi realitzat PLJ al seu municipi i analitzaran quin ha estat el resultat. D’aquesta manera podran recollir una sèrie de recomanacions que volen fer arribar a l’administració. Aquestes recomanacions esperen que serveixin per a revisar els criteris per a atorgar ajudes als municipis que vulguin actualitzar o crear un PLJ.

Les properes cites per als consells locals seran l’Assemblea General Ordinària del CNJC (11 de febrer), el congrés de la 4a Carta Catalana de Joventut (13 i 14 de maig) o el XII APLEC de Consells Locals de Joventut.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.