08/10/2016

Els drets no se suspenen. Defensem la igualtat de gènere!

La llei catalana d'igualtat entre homes i dones seguirà retallada en tot el que té a veure amb l’àmbit laboral: la regulació dels plans d’igualtat a la feina, l’assetjament sexual i per raó de gènere i la figura del o la responsable sindical, en són alguns exemples. Així ho anunciava dijous passat el Tribunal Constitucional (TC) després de decidir desestimar el recurs interposat per la Generalitat.

Davant d’aquesta situació, el CNJC volem expressar el nostre rebuig frontal i reivindicar una vegada més una legislació garantista dels drets de les persones, perquè, tal i com esgrimeix la resolució aprovada pel jovent organitzat durant l’últim Comité Executiu, els drets no se suspenen, els drets es defensen!

Mantenir suspesos alguns dels articles de la llei 17/2015 comporta, entre altres, una manca d’instruments per combatre les desigualtats existents en la nostra societat. La qualitat democràtica és fonamental per resoldre els problemes socials. Cal avançar cap a una societat sense discriminacions per motiu de gènere ni de cap altre tipus, per això, seguirem reclamant a totes les institucions la ferma defensa de la llei d'igualtat entre homes i dones.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.