09/10/2014

Els Estudiants 9N donen suport a la campanya #hitenimdret del CNJC

El CNJC també ha donat suport a la vaga d'estudiants pel 9N.Els Estudiants 9N han donat suport a la campanya #hitenimdret del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), durant la manifestació convocada ahir per demanar la celebració de la consulta del 9 de novembre. Per la seva part, el CNJC també ha donat suport a la manifestació.

En el manifest, els Estudiants 9N expliquen: "ens dirigim al govern de la Generalitat per advertir que no ens valen ni estratègies institucionals ni tàctiques electoralistes. Unes eleccions anticipades no materialitzarien la nostra voluntat total, ja que el moment que vivim demana que els partits deixin de banda interessos electorals  i treballin en favor del referèndum. Tan sols hi ha un camí a seguir: que les institucions catalanes desobeeixin el Govern espanyol tot acatant la voluntat del poble català". Podeu llegir el manifest sencer aquí.

També podeu consultar el web i el vídeo de la campanya #hitenimdret.
 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.