18/04/2012

"Els límits del carrer: Convivència i espai públic", 4a Àgora Jove

Comencen les inscripcions per l'Àgora Jove que se celebrarà els dies 19 i 20 de maig.

Ja us podeu inscriure a la 4a Àgora Jove que té per lema "Els límits del carrer: Convivència i espai públic". Aquesta edició se celebrarà els dies 19 i 20 de maig.

Després del bon desenvolupament de les tres edicions anteriors, des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) continuem apostant per aquest model de participació i treball en xarxa de les entitats, per tal de compartir reflexions i avançar en la creació de discurs sobre la realitat juvenil actual. 

Disposeu de dues places per entitat del CNJC. Tanmateix, la trobada està oberta a altres entitats del moviment associatiu juvenil i a altres persones joves interessades. La inscripció es fa a través d'un formulari web que podeu trobar clicant aquí.

 
 
QUÈ ÉS L’ÀGORA JOVE?
 
El curs 2010-2011 el CNJC es va proposar articular un nou model de participació i treball en xarxa de les entitats que serveix per avançar en la creació de discurs entorn a diferents àmbits de la realitat juvenil actual. És amb aquest propòsit que va néixer la trobada d’entitats ÀGORA JOVE. La idea és poder fer tres trobades Àgora Jove al llarg de cada curs, i que cadascuna d’elles se centri en una temàtica juvenil.
 
La quarta edició de l’ÀGORA JOVE tindrà lloc els dies 19 i 20 de maig a l’Alberg de Manresa i se celebrarà sota el lema:
 

ELS LÍMITS DEL CARRER
CONVIVÈNCIA I ESPAI PÚBLIC

 
OBJECTIUS DE LA 4a ÀGORA JOVE:
 
Els objectius de la 4a Àgora Jove seran:
 
* Detectar les necessitats de la joventut en general i de les entitats juvenils, pel que fa a l’ús de l’espai públic
* Establir com podem millorar la convivència a l’espai públic
* Trobar arguments sobre com s’hauria de regular l’espai públic.
 
COM ES TREBALLARÀ?
 
Mitjançant la creació d’un espai de relació i debat on totes les entitats del CNJC puguin participar i aportar continguts. Es dinamitzarà amb una metodologia participativa i vivencial facilitada pel grup de formadors del CNJC.
 
L’Àgora Jove s’articularà entorn a diferents moments de treball que inclouran la dimensió formativa, els debats i la participació, així com el treball en grup.
 
I DESPRÉS DE LA TROBADA QUÈ?
 
El resultant de l’Àgora Jove servirà per articular el discurs i el treball del CNJC entorn a la temàtica, sobretot a mig termini.
 
QUI HI POT PARTICIPAR?
 
El CNJC es planteja l’Àgora Jove com un espai de participació clau de les entitats del Consell. Tanmateix també està obert a altres entitats del moviment associatiu juvenil i altres persones joves interessades.
 
COM INSCRIURE’S A LA TROBADA?
 
Les places són limitades amb preferència per les entitats membres del CNJC. Es permetrà l’assistència d’un màxim de 2 persones per entitat (si finalment sobren places aquesta quota es podria ampliar).
 
L’Assistència a l’Àgora Jove és gratuïta pels membres de les entitats del Consell. Per la resta de persones el preu és de 5 euros (en el cas que hagueu de pagar aquests 5 euros us podeu posar en contacte amb nosaltres envaint un correu a consell@cnjc.cat o bé trucant al telèfon 93 368 30 80.

Aquí teniu l’enllaç per a poder-vos inscriure:
https://docs.google.com/a/cnjc.cat/spreadsheet/viewform?formkey=dFU1dXVhQ0ZUQUFFTmdCTzQzczJ6bVE6MQ#gid=0

 
Us demanem que sigueu rigorosos quan marqueu els àpats i la pernoctació, això té un cost i un cop allà no podem anar canviant el nombre d’inscrits, ja que perjudiquem a l’alberg i ho hem de pagar igualment.
 
QUAN ES FARÀ?
 
L’Àgora Jove començarà el dissabte 19 de maig a les 10h del matí i finalitzarà el diumenge 20 de maig al migdia.
 
ON ES FARÀ?
 
La 4a edició de l’Àgora Jove es realitzarà a l’Alberg de Manresa, situat al mateix centre de Manresa, molt a prop de l'Ajuntament. La ciutat, al cor de Catalunya, permet fer-hi tot tipus d'activitats. Manresa es troba a 60 km de Barcelona, a 112 km de Tarragona, a 113 km de Girona i a 111 Km de Lleida. Es pot arribar amb autobús, tren i ferrocarrils
 
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.