02/09/2021

Encarem el Suïcidi Juvenil: Trobada formativa

El proper 10 de setembre es commemora el Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi i com a Consell Nacional de la Joventut de Catalunya volem donar a aquesta jornada la importància que mereix. El suïcidi, que segueix sent la primera causa de mort entre les joves, necessita d’acció concreta per afrontar aquesta problemàtica. Cal dotar d’eines a les joves i a l’associacionisme juvenil, per fer-ne una prevenció efectiva, donar-li el tracte necessari i saber-ne abordar els efectes.

És per això que des del CNJC organitzem aquesta trobada formativa, amb l’objectiu principal d’adquirir coneixements sobre la conducta suïcida en l’adolescència, prendre consciència sobre el nostre paper com a educadors en el camp de la prevenció i adquirir eines que permetin acompanyar el dol quan s’ha produït una pèrdua d’aquestes característiques.

Aquest format de trobades, que ja vam iniciar el curs passat, es configura com un espai comunicatiu on la reflexió guiarà tota la sessió per tal d’aportar una mirada realista, però, alhora, esperançadora en l’àmbit de la prevenció del suïcidi.

La trobada es dividirà en dues parts i s’utilitzaran les guies “Encarem el suïcidi juvenil” com a fils conductors per tal que, en el futur, tots els assistents també puguin utilitzar-les com a recurs de manera autònoma i ho puguin traslladar als seus equips de les diferents entitats juvenils. 

Així doncs, esperem trobar-nos virtualment el proper 22 de setembre, de 17h a 20h. Us hi podeu inscriure a ja.cat/encarem.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.