27/09/2018

Encarem el suïcidi juvenil: Descarrega't la nova guia!

El suïcidi juvenil és la primera causa de mort entre les persones joves a Catalunya, per sobre dels accidents de trànsit. Segons les dades de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) publicades aquest setembre, 1 de cada 10 estudiants universitaris té pensaments suïcidis durant el primer any de carrera. A Catalunya la major part es produeixen a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Per aquest motiu el CNJC us presentem el recurs Encarem el suïcidi juvenil! Una guia de prevenció del suïcidi juvenil i d’acompanyament del dol. Es tracta d’un recurs que pretén fer una radiografia de l’estat actual del suïcidi juvenil i abordar la temàtica en profunditat. El recurs es divideix en dos grans blocs: el primer, centrat en la sensibilització i la prevenció, posant el focus en la salut mental i emocional; i el segon, focalitzat en l’acompanyament i el dol.

Consulteu-la aquí!

 
Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.