17/04/2019

Ens ajudes? Enfortim l'associacionisme juvenil!

El CNJC estem analitzant com és la relació de les entitats juvenils amb els seus ajuntaments, i com valoren el suport que donen els ens locals a l'associacionisme juvenil. Per això estem recollint informació i experiències pràctiques a través d'un formulari. Ens doneu un cop de mà contestant-lo? Us prometem que és breu i ràpid.
Les vostres respostes i les de les vostres entitats ens permetran veure què s’està fent bé, què cal millorar i detectar bones pràctiques que podrien replicar-se a tot el territori. Us demanem que el contesteu abans del 30 d’abril. Un cop acabat aquest període, analitzarem totes les respostes per redactar un document de conclusions en clau propositiva i presentar-lo a regidories i tècniques de joventut. Aquest serà el punt de partida d’un procés d’incidència política més ampli enfocat a millorar les polítiques locals de foment de l’associacionisme i la participació juvenil.

Com ho farem?

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.