22/03/2017

Enfortint vies de cooperació amb els consells del sud d'Europa!

Els passats 18 i 19 de març vam participar a la reunió del Southern European Youth Councils, grup de l'European Youth Forum (YFJ), a Malta amb l'objectiu de compartir i coordinar les accions dels consells de joventut dels diferents països. A banda, la trobada va servir per preparar la propera reunió COMEM de l’European Youth Forum, i es va debatre sobre l’European Solidarity Corps. El CNJC vam tenir un espai propi per explicar les prioritats de l'àrea d'internacional per aquest 2017 entre les quals destaca la consolidacaió de la xarxa Euromed Youth Network i el projecte de la 4ª Carta Catalana de la Joventut.

La trobada va comptar amb la participació de Carina Autengruber, vicepresidenbta del YFJ, Chris Agius, ministre de joventut i esports de Malta, i David Agius, Shadow Minister de Malta.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.