28/11/2016

Ens adherim a la campanya “Aixequem les mans per la #prevencióVIH“!

EL CNJC ens adherim a “Aixequem les mans per la #prevencióVIH”, campanya en motiu del 29è Dia Mundial de la Sida, que es commemora l’1 de desembre. La campanya està dedicada a fer visibles les noves infeccions i treballa per l’objectiu 90-90-90 fixat per aquest programa de les Nacions Unides. Una fita que busca que l’any 2020 el 90% de les persones malaltes estiguin diagnosticades, que el 90% rebin un tractament i que, d’aquestes, el 90 % tinguin una càrrega viral indetectable.

Perseguint aquests objectius, ens adherim a un manifest conjunt impulsat pel Departament de Salut de la Generalitat, que insta a tota la societat a treballar per eradicar aquesta epidèmia. Per aconseguir-ho, cal fomentar l’ús del preservatiu com a eina preventiva, impulsar la detecció precoç de la malaltia i garantir l’accés al tractaments. També és important seguir informant sobre la SIDA i treballar per millorar la qualitat de vida de les persones afectades. Cosa que passa, clarament, per fomentar la seva inclusió social i evitar l’estigmatització.

El nostre compromís és clar. Cal que els joves ens informem, fomentem les conductes sexuals saludables per prevenir els contagis i evitem la discriminació a les persones infectades pel VIH-SIDA!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.