20/06/2017

Desplaçaments forçats en primera persona: 3 històries de vida

En motiu del 20J, Dia Mundial de les Persones Refugiades, hem parlat amb tres persones que per causes diverses van haver de deixar el seu país natal i migrar a Catalunya. Amb elles coneixem de prop algunes de les dificultats associades als desplaçaments forçats.

Hem conegut en Rastan, que ens ha explicat les dificultats d'accedir a Espanya per la frontera sud. Podeu llegir l'entrevista sencera aquí.

També hem parlat amb la Nàdia, que va arribar procedent d'Afganistan per rebre tractament mèdic després d'un bombardeig a Kabul. Amb ella hem pogut conèixer la inseguretat dels camps de refugiades i les dificultats afegides que han d'afrontar les dones en situacions de guerra. Trobareu la seva entrevista aquí

Finalment, ens hem endisat a la situació que viu Hondures amb en Saady, que va deixar el país fa més de 2 anys fugint de la violència generada per "una dictadura disfressada de democràcia". Amb ell aprofundim en el que comporta viure a Catalunya en situació irregular, el racisme institucional i les incongruències de les lleis d'estrangeria. Podeu accedir a l'entrevista a través d'aquest enllaç

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.