11/07/2018

Erasmus +: Aconseguiu subvencions per als vostres projectes internacionals

Què és l’Erasmus +?

L’Erasmus + és un programa de la Unió Europea per a l’educació, la formació, la joventut i l’esport que estarà en vigor fins el 31 de desembre de 2020.

El capítol de joventut dóna suport al jovent perquè adquireixi habilitats essencials per al seu desenvolupament personal i professional mitjançant l’educació no formal i informal i promou la mobilitat i la cooperació entre les entitats juvenils dels països del programa o associats. 

Tipus d’accions:

El programa ‘Erasmus +: Joventut en acció’ s’estructura en 3 accions clau. En primer lloc les destinades a la mobilitat per a joves i treballadors/es de l’àmbit de la joventut. En segon terme, aquelles accions dirigides a la cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques. Per últim, es destinen un conjunt d’accions al suport de reformes de les polítiques a partir de la participació de joves.

Com aplicar-hi?

Cada any s’organitzen un total de 3 convocatòries de subvencions. En aquesta edició, la data límit per entregar les sol·licituds per a qualsevol dels tres tipus d’accions és el proper 4 d’octubre.
Per a més informació sobre com dur a terme la sol·licitud us recomanem llegir-vos la guia pràctica que trobeu a continuació.

 

 

 

Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon GUIA ERASMUS +236.36 KB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.