16/12/2011

Es constitueix el Consell Local de Joventut de Terrassa

Es desvincula del consistori i passa de ser municipal a local.
Aquest dimecres passat es va celebrar l’assemblea que va determinar que el Consell Municipal de Joventut de Terrassa esdevingués  un Consell Local de Joventut, independitzant-se així de l’Administració i constituint-se com a associació.

El Consell existia ja fa un any aproximadament, i des del seu inici ja corria la idea d’estudiar la possibilitat  de passar de municipal a local. De fet, en els seus estatuts ja es contemplava que això pugués succeir. Des de l’inici, el CNJC es va anar reunint amb el Consell Terrassenc per veure com evolucionava el procés i es va oferir tot el suport necessari , i així ho seguirem fent. Felicitats!

Terrassa passa així a ampliar la llista de consells locals de joventut que funcionen arreu del territori : Barcelona, Badalona, Lleida, Girona, Figueres, Blanes, Sant Feliu de Guíxols, Sabadell, Tortosa i Matadepera.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.