09/06/2011

Es constitueix a Lleida el Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans

Lleida va acollir més d'un miler de persones a la I Trobada de Monitors i Monitores de Catalunya.
Més d’un miler de persones es van reunir al març a Lleida en la Trobada de Monitors i Monitores de Catalunya, el primer acte oficial del nou Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC). L’acte va aplegar més de 263 centres d’esplai i 4.000 monitors i monitores. La constitució del MCECC, nascut des de les entitats que formen part de la CCCCCE, té per finalitat l’assessorament tècnic i educatiu, la promoció de la formació i l’intercanvi entre els centres d’esplai i els centres diaris, l’elaboració de materials de suport i la promoció de la participació associativa.

Aquest acte ha destacat la importància del paper dels monitors i monitores en la transmissió de valors i dels centres d’esplais com a elements integradors i cohesionadors de la societat.

Més informació:
http://www.peretarres.org/wps/wcm/connect/peretarres_ca/peretarres/home/informacio_corporativa/comunicacio/noticies/noticia/noticies/trobadamonitorslleida

Fotografies: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150120704376848.283712.29201991847

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.