Actualitat

02/12/2014

Escoltes Catalans, el documental Ciutat Morta i Boca Ràdio, guardonats amb els 13ns Premis de l'Associacionisme Jove Català

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha entregat els Premis en el marc del Sopar de l’Associacionisme Jove Català que ha tingut lloc el dissabte 29 de novembre a la nit al Centre Cívic Casa Groga (Barcelona).El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha entregat els 13ns Premis de l’Associacionisme Jove Català. Escoltes Catalans han estat guardonats amb el Premi a la trajectòria; la 1a Marató de Ràdio Jove i Associativa de Boca Ràdio amb el Premi al projecte o activitat associativa, i finalment el documental Ciutat Morta, amb el premi a la iniciativa transformadora. L’acte ha tingut lloc el dissabte 29 de novembre a partir de les 21.30h al Centre Cívic Casa Groga de Barcelona i ha comptat amb la participació de més de cent representants d'associacions juvenils i de la societat civil catalana.
 
Enguany també s’ha entregat el Premi del Concurs 1% per a projectes de transformació global en què seguint les recomanacions de Nacions Unides i l’exemple del Fòrum Europeu de la Joventut, el CNJC destina un 1% del seu pressupost anual a un projecte de transformació global. El Premi ha estat pel projecte Tchindas de l’Associació de periodisme Fora de Quadre.
 
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), organisme que aplega més de 90 entitats juvenils i associatives i principal interlocutor amb l’administració en matèria de polítiques de joventut, organitza aquest acte per compartir un espai de trobada amb representants institucionals i membres del teixit associatiu juvenil, així com per entregar els Premis de l’Associacionisme Jove Català.
 
L’acte ha comptat amb la presència del director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig i de la presidenta del CNJC, Núria Ramon. L’esdeveniment ha estat presentat pel periodista, Francesc Soler.

Subscriu-te!