Actualitat

12/11/2012

Escoltes Catalans guanyadors del Concurs 1% per a projectes de cooperació

Es va fer púbic durant el Comitè Executiu del CNJC celebrat el dissabte 10 de novembre al Casinet d'Hostafrancs.

Escoltes Catalans són els guanyadors del Concurs 1% per a projectes de cooperació d'aquest any, pel projecte de participació juvenil i educació en el lleure als campaments saharauís. Es va fer públic durant el Comitè Executiu del CNJC celebrat el dissabte 10 de novembre al Casinet d'Hostafrancs. En l'assemblea també es va escollir la temàtica de l'Àgora Jove, que serà sobre el funcionament del CNJC.

A més, en el Comitè Executiu es van aprovar totes les resolucions presentades com la de suport a la vaga general europea o les titulades "Pel dret a l’autodeterminació", "Per la unificació de talles", "Manifest sobre polítiques de joventut per les eleccions al Parlament de Catalunya 2012", "Per un accés just a una universitat de qualitat i democràtica" i "Per la despatologització de la transexualitat".
 
Abans del Comitè Executiu es va celebrar una Assemblea General Extraordinària que va servir per aprovar l'entrada d'un nou membre del Secretariat del CNJC, Enric Aragonès, que substituirà Lorena Vicioso com a representant de Joves d'EUiA - Alternativa Jove.

Subscriu-te!