14/04/2014

Europa: del somni a l'exili? Cara a cara aleatori entre candidats/es a les eleccions europees

En el marc de les eleccions Europees, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) hem organitzat un debat cara a cara entre les persones candidates

En el marc de les eleccions Europees, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) hem organitzat un debat cara a cara entre les persones candidates. Les eleccions al Parlament Europeu tindran lloc el 25 de maig. Just un mes abans els dos Consells pretenem acostar Europa i les candidatures catalanes a les persones joves.
 
L'acte ha tingut lloc el 25 d'abril a les 19h al Pati Manning (C/ Montalegre, 7 Barcelona) i ha constat d'una primera part en la qual les persones candidates hauran d'exposar la seva opinió sobre diferents temes triats aleatòriament en forma de debats cara a cara. A l'acabar aquesta ronda  de cara a cara, el públic ha pogut formular preguntes als candidats i candidates. La finalització del debat ha donat pas a un pica-pica amb música en directe on han pogut continuar parlant amb les persones candidates.

Els candidats/es que han participat en l’acte són: Marta Canós (CIU); Eduard Rivas (PSC); Antonio Alcalde (PPC); Andreu Criquet (ERC); Ernest Urtasun (Cap d’ICV-EUiA) i Sonia Sierra (C’s). El debat ha estat moderat per Nacho Corredor, politòleg i analista polític a El Periódico i RAC1.
 

L'objectiu d'aquest acte no és fer una rèplica dels debats que ja es duran a terme en la campanya electoral, sinó que es pretén donar importància a les conseqüències de la política europea sobre la vida de les persones joves, i per fer-ho, es convida als candidats i candidates a exposar quin model d'Europa defensen i quines polítiques públiques s'haurien d'implementar a nivell europeu, en un format innovador i pròxim, que pretén assegurar la interacció amb els i les joves que hi assisteixin.
 
 
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.