Actualitat

14/02/2012

Fòrum Mundial de l’Aigua a Marsella

Se celebrarà el 14 de març i hi poden participar dues persones membres de les entitats del CNJC que tinguin el suport de la seva associació.

“Cap a una millor governança de l’aigua: les solucions dels actors regionals”, és el lema del 6è Fòrum Mundial de l’Aigua que se celebrarà a Marsella (França) el dimecres 14 de març a partir de les 17.30h.

Aquesta sessió, organitzada conjuntament per nrg4SD, Network of Regional Governments for Sustainable Development i l’Organització de les Regions Unides/FOGAR, es desenvoluparà en el marc del procés polític del 6è Fòrum Mundial de l’Agua dedicat al “Temps de Solucions” que se celebrarà a Marsella (França) del 12 al 17 de març de 2012. 
 

Hi ha dues places per participar en la sessió. Aquelles persones interessades en assistir-hi han de ser membres d’entitats del CNJC  i han de tenir el suport de la seva associació. Podran presentar la seva candidatura fins el 23 de febrer a internacional@cnjc.cat. Les dues persones tindran cobert l’allotjament i les dietes, però no el transport.

Informació de la trobada d’organismes a nivell local i regional.

Adjunt trobareu una carta d’invitació i el programa provisional de la sessió.

Documents adjunts 

Subscriu-te!