Actualitat

28/06/2013

Formaci贸 de formadors i formadores al Masnou

Ha tingut lloc del 27 fins el 30 de juny i hi han participat 14 persones.

Deu persones del CNJC i quatre del CJE han participat a la formaci贸 de formadors i formadores que s'ha celebrat del 27 al 30 de juny al Masnou. El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consejo de la Juventud de Espa帽a (CJE) han estat els organitzadors d'aquesta proposta formativa que s鈥檈mmarca en el projecte "NFE South R-Evolution" Empowering Non-formal Education in Southern Europe. Un projecte promogut pel SYC (Consells de Joventut del Sud) i subvencionat pel programa europeu d鈥檈ducaci贸 per a persones adultes Grundtvig, que s鈥檈st脿 implementant des de novembre de 2012, i fins a setembre de 2014. En les fases de desenvolupament, s鈥檌nclouen activitats nacionals i transnacionals a realitzar en els pa茂sos socis, Bulg脿ria, Cro脿cia, Eslov猫nia, Gr猫cia, It脿lia, Romania, Portugal, Espanya i Catalunya.


Els objectius de la formaci贸 s贸n:

  • Promoure un enteniment com煤 per advocar pel reconeixement pol铆tic, formal i la validaci贸 de l鈥橢ducaci贸 No Formal i el seu abordatge metodol貌gic entre les associacions juvenils.
  • Desenvolupar les habilitats de les persones formadores i les compet猫ncies per a assegurar les qualitats en les activitats d鈥檈ducaci贸 no formal i cursos de capacitaci贸.
  • Fomentar l鈥檌ntercanvi de pr脿ctiques formatives entre els i les participants.
  • Generar un efecte multiplicador en la utilitzaci贸 de l鈥橢ducaci贸 No Formal entre les entitats del Consell i, en general, en les associacions juvenils.
  • Contribuir al desenvolupament de la Bossa de Formadors i Formadores dels consells i de les seves activitats.

Subscriu-te!