28/06/2013

Formació de formadors i formadores al Masnou

Ha tingut lloc del 27 fins el 30 de juny i hi han participat 14 persones.

Deu persones del CNJC i quatre del CJE han participat a la formació de formadors i formadores que s'ha celebrat del 27 al 30 de juny al Masnou. El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consejo de la Juventud de España (CJE) han estat els organitzadors d'aquesta proposta formativa que s’emmarca en el projecte "NFE South R-Evolution" Empowering Non-formal Education in Southern Europe. Un projecte promogut pel SYC (Consells de Joventut del Sud) i subvencionat pel programa europeu d’educació per a persones adultes Grundtvig, que s’està implementant des de novembre de 2012, i fins a setembre de 2014. En les fases de desenvolupament, s’inclouen activitats nacionals i transnacionals a realitzar en els països socis, Bulgària, Croàcia, Eslovènia, Grècia, Itàlia, Romania, Portugal, Espanya i Catalunya.

 
Els objectius de la formació són:

  •  
  • Promoure un enteniment comú per advocar pel reconeixement polític, formal i la validació de l’Educació No Formal i el seu abordatge metodològic entre les associacions juvenils.
  • Desenvolupar les habilitats de les persones formadores i les competències per a assegurar les qualitats en les activitats d’educació no formal i cursos de capacitació.
  • Fomentar l’intercanvi de pràctiques formatives entre els i les participants.
  • Generar un efecte multiplicador en la utilització de l’Educació No Formal entre les entitats del Consell i, en general, en les associacions juvenils.
  • Contribuir al desenvolupament de la Bossa de Formadors i Formadores dels consells i de les seves activitats.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.