09/12/2013

Formació: "Joves, gènere i violències. Fem nostra la prevenció"

La Direcció General de Joventut convida a participar als cursos de formació específica Joves, gènere i violències. Fem nostra la prevenció, a aquelles persones que treballeu amb joves. Les formacions tindran lloc a Barcelona, Manresa, Girona, Lleida i Cambrils entre els mesos de gener i maig del proper 2014.

La Direcció General de Joventut convida a participar als cursos de formació específica Joves, gènere i violències. Fem nostra la prevenció, a aquelles persones que treballeu amb joves. Les formacions tindran lloc a Barcelona, Manresa, Girona, Lleida i Cambrils entre els mesos de gener i maig del proper 2014.

Aquests cursos estan orientats a millorar els coneixements i habilitats per prevenir les violències de gènere, detectar-les i facilitar, quan calgui, un acompanyament adequat a les persones joves. Estan coordinats des de la Universitat Rovira i Virgili i s’impartiran per les associacions Candela i Tamaia.
 
Es tracta d’una formació gratuïta de 40 hores lectives (30 hores de les quals són presencials i 10 hores de treball individual a distància), que es desenvolupa en el marc del projecte GAP WORK finançat pel programa DAPHNE III de la Unió Europea.

Per a més informació podeu accedir al programa i us hi podeu inscriure a través dels següents formularis:
Formació Barcelona
Formació Manresa
Formació Girona
Formació Lleida
Formació Cambrils

Us recordem també que la data límit de les inscripcions és el proper dilluns 16 de desembre.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.